Volg e-learnings via onze Academie.

Snel en eenvoudig kennis up-to-date houden? Dat kan met onze interessante en geaccrediteerde e-learnings. Doorlopend ontwikkelt Ferring e-learnings op het gebied van reproductieve geneeskunde en maternale zorg.

Bekijk e-learnings

Hoe volg je onze e-learnings?

Login op de website of maak een account aan en ontvang direct toegang tot onze e-learnings. Navigeer naar de gewenste e-learning en klik op ‘Start e-learning’ om te beginnen. Bij geaccrediteerde e-learning worden de punten automatisch verwerkt na afronding.

Welke e-learnings zijn er beschikbaar?

Doorlopend ontwikkelen wij e-learnings voor behandelaars in de fertiliteitszorg. Deze e-learnings zijn geaccrediteerd en bedoeld om kennis bij te houden. Je kunt de e-learnings volgen waar het uitkomt. Antwoorden worden tussentijds opgeslagen zodat de nascholing op een later moment kan worden afgerond. Een begin- en eindtoets geven inzicht in de opgedane kennis.

Hypogonadotroop hypogonadisme bij de vrouw

Auteurs: Dr. Angelique Goverde, Dr. Karst Heida

Punten: 1

De luteale fase en luteale ondersteuning in ART

Auteur: Dr. A.M. van Heusden

Punten: 1

Endometriose en subfertiliteit

Auteur: Prof. dr. Annemiek Nap

Punten: 1

Ovariële Stimulatie

Auteurs: Dr. B.J. Cohlen, Dr. E.J.P. van Santbrink

Punten: 1

Diagnostiek en behandeling van PCOS

Auteur: Prof. dr. J.S.E. Laven

Punten: 1

E-learnings volgen?

Volg kosteloos onze e-learnings, luister naar de verhalen van collega-experts via onze podcasts en download voorlichtingsinformatie voor patiënten. Allemaal geheel gratis. Maak nu een account aan en ontdek al onze producten en services.
Registreer