Klinisch onderzoek

Wereldwijd verricht Ferring klinisch onderzoek naar verschillende ziekten en aandoeningen op het gebied van gynaecologie, urologie en gastro-enterologie.

Binnen het aandachtsgebied “Fertiliteit” ontwikkelen wij geneesmiddelen (waaronder hormonen) en interventies die de kans op een zwangerschap verhogen en voorkomen dat baby’s te vroeg worden geboren. Begin 2023 worden de resultaten van twee grootschalige onderzoeken naar de werkzaamheid en veiligheid van het geneesmiddel Rekovelle® gepubliceerd. Dit is het eerste recombinant humaan FSH met gevalideerde individuele dosering. Aan beide onderzoeken (BEYOND en PROFILE) hebben ook Nederlandse centra deelgenomen.

PROFILE studie.

Maakt Rekovelle® de verwachting in de echte wereld waar? Ontdek of Real World Data (RWD) leidt tot Real World Evidence (RWE).

BEYOND studie.

Hoe gedraagt Rekovelle® zich in een GnRH-agonistprotocol tegenover een GnRH-antagonistprotocol? Lees meer over het gebruik van Rekovelle® in een GnRH agonist protocol

Resultaten.

Resultaten van eerdere klinische onderzoeken binnen de voortplantingsgeneeskunde:

Meer weten?

Ferring plaatst details over haar onderzoeksprogramma’s in de klinische onderzoeksdatabase van de Amerikaanse National Library of Medicine (NLM). Deze openbaar toegankelijke website biedt actuele informatie over onderzoek naar een breed scala aan ziekten en aandoeningen. Bezoek Ferring Clinical Trials voor meer informatie over de lopende klinische onderzoeken van Ferring. Informatie over onze lopende onderzoeken wordt periodiek bijgewerkt.