Ons team.

Ons team van professionals staat dagelijks voor u klaar! We helpen u graag bij medische vragen, product informatie en ondersteuning en voorlichting. Neem gerust contact met ons op.

Ondersteuning & voorlichting

Danielle, Sharon en Rob zijn het vertrouwde gezicht van het Ferring Fertiliteitsteam. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor zorgverleners. Met hun uitgebreide kennis en ervaring bieden zij professionele ondersteuning aan ziekenhuizen, zelfstandige klinieken én patiënten. U kunt hun benaderen voor implementatie van services en interventies, medicatie voorlichting en meer. Op verzoek van de behandelend arts verzorgen zij ook patiënt-instructies over het Lutrelef® pompsysteem. Tijdens de behandeling kan men 24/7 bij hen terecht met vragen over de werking van deze pomp.

Rob Meijer

Key Accountmanager
Noord-Nederland

Mail Rob

Sharon Straatman

Key Accountmanager
Midden/Zuid-Nederland

Mail Sharon

Daniëlle van Dooren

Key Accountmanager
Zuid/Midden-Nederland

Mail Danielle

“De blijdschap en dankbaarheid die sommige trotse ouder(s) na een geslaagde zwangerschap met ons delen maakt ons werk bijzonder”
Rob, Sharon & Daniëlle

Product, services & interventies

Om onze services en interventies zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van zorgverleners en patiënten zijn Bianca, Ellen, Naomi en Roeland continue op zoek naar vernieuwing. Ieder vanuit een eigen unieke achtergrond en stijl. Maar allen met de sterke overtuiging dat de kwaliteit van het totale zorgtraject invloed heeft op het effect van onze geneesmiddelen.

Bianca Koens

Director Reproductive
Health & Hospital Care

Mail Bianca

Ellen Smit

Senior Manager
Healthcare Solutions

Mail Ellen

Roeland Westra

Digital Content Strategy Manager

Mail Roeland

Medisch

Ons medisch fertiliteitsteam is verantwoordelijk voor de coördinatie van geneesmiddelenonderzoek en het organiseren van medische bijeenkomsten. Bij de ontwikkeling van nieuwe studies geven we steeds meer prioriteit aan “behandeling op maat”. Wanneer we rekening houden met de individuele kenmerken van de patiënt kunnen we immers het leven van meer patiënten verbeteren.

Sabine Ceplis – Kastner

Senior Medical Advisor

Mail Sabine