On-demand video recordings

Snel en eenvoudig kennis up-to-date houden?  Bekijk dan deze boeiende video recordings van webinars en fysieke events op het gebied van reproductieve geneeskunde en maternale zorg.

Doorlopend bieden wij nieuwe medische video recordings aan voor behandelaars in de fertiliteitszorg.
Je kunt de recordings on demand bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Navigeer hieronder naar het gewenste event en klik op ‘Recordings bekijken’ voor een overzicht van alle sprekers. Alle voordrachten zijn afzonderlijk als een aparte “video snack” af te spelen. Efficiënt en gemakkelijk!

Fertility in IBD 2023

Webinar met internationale experts – 16 februari 2023. Allerlei thema’s rondom de vruchtbaarheid van bij patiënten met een chronische darmziekte passeren de revue. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een optimale planning en besluitvorming voor een vruchtbaarheidsbehandeling?

ESHRE 2023

Satelliet Symposium tijdens ESHRE Kopenhagen – 26 juni 2023. In samenwerking met internationale experts met o.a. net gepubliceerde data over het vaginaal microbioom in de Lancet.

Winter Fertility Forum 2023

Hybride congres in Praag – 16 februari 2023. In samenwerking met COGI en de Tsjechische Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie met o.a. een voordracht van Anja Pinborg uit Denemarken over het risico op kanker bij kinderen geboren uit ingevroren embryo’s.

Laatste revisiedatum augustus 2023.