Alles over hulp bij zwanger worden.

Niet alle stellen raken meteen zwanger. Bij de een duurt het wat langer dan bij de ander. Helaas blijft bij één op de zes stellen een spontane zwangerschap uit. De website Hulp Bij Zwanger Worden geeft antwoord op veelgestelde vragen.

Spontaan zwanger worden is helaas niet voor iedereen weggelegd. Hierdoor lopen veel stellen tegen allerlei vragen aan. Ook na een bezoek aan de arts is soms niet alles meteen duidelijk. Daarom is het fijn als er één plek is om dit rustig na te lezen. Om deze reden zijn wij www.hulpbijzwangerworden.nl gestart.

Op www.hulpbijzwangerworden.nl vinden stellen meer informatie over (on)vruchtbaarheid, waarom een zwangerschap mogelijk uitblijft en welke mogelijkheden er voor hen zijn. De website biedt vrouwen en hun partner betrouwbare informatie over zwanger worden en wat ze kunnen doen als dat niet lukt. Daarbij wordt dieper ingegaan op het belang van een gezonde leefstijl en hoe je kunt omgaan met emoties. Met animaties en podcasts worden verschillende onderwerpen verduidelijkt.

Neem zelf een kijkje op de website van Hulp Bij Zwanger Worden voor meer informatie. Voor de promotie van de website zijn speciale visitekaartjes verkrijgbaar bij de Key Accountmanager en gratis aan te vragen via ons bestelformulier.