Ondersteuning.

Bij Ferring leveren we meer dan alleen geneesmiddelen. Wij vinden het belangrijk om waarde toe te voegen en ontwikkelen diverse services, interventies en materialen die artsen ondersteunen bij hun werk en voorlichting aan de patiënt. Op deze pagina sommen we onze ondersteunende diensten op.

FertiForum Podcasts.

Onder leiding van Selma van Dijk praten vrouwen, stellen en partners over hun ervaringen gedurende de verschillende stadia van het fertiliteitstraject.

Luister Podcasts

Animaties.

Mensen zijn visueel ingesteld, waardoor we beelden beter begrijpen en onthouden dan geschreven tekst. Onze animaties ondersteunen bij het uitleggen van problemen en vragen.

Bekijk animaties

MijnFertiCoach.

De MijnFertiCoach app is een online leefstijl coach voor iedereen die zich in een behandeltraject bevindt om zwanger te raken.

Over MijnFertiCoach

SatisFerti PCQ.

Hoe wordt de geleverde zorg beoordeeld vanuit het perspectief van de patiënt? De PCQ app geeft hier inzicht in.

Meer over SatisFerti PCQ

Hulp Bij Zwanger Worden.

Als zwanger worden lastig is, dan geeft de website HulpBijZwangerWorden.nl stellen informatie, tips en tools die hulp bieden.

Lees verder

Materiaal bestellen.

Bestel gratis werkboeken bij onze e-learnings, patiëntfolders van onze producten en informatieve brochures.

Direct bestellen

Nog geen account?

Volg kosteloos onze e-learnings, luister naar de verhalen van collega-experts via onze podcasts en download voorlichtingsinformatie voor patiënten. Allemaal geheel gratis. Maak nu een account aan en ontdek al onze producten en services.
Registreer