Kennis up-to-date houden met onze Fertiliteit Academie.

Als arts is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te weten wat er speelt. Daarom ontwikkelen wij vanuit de Fertiliteit Academie e-learnings en podcasts en organiseren we events om dit eenvoudiger en toegankelijker te maken.

E-learnings.

Houd uw kennis up-to-date met onze NVOG geaccrediteerde e-learnings. We hebben meerdere e-learnings voor u klaarstaan.

Bekijk e-learnings

Medische Podcasts.

Regelmatig gaan we in gesprek met artsen over nieuwe toepassingen en medicatiegebruik binnen de voortplantingszorg. Eenvoudig onderweg te luisteren.

Luister Podcasts

Evenementen.

Wij sponsoren grote nationale en internationale wetenschappelijke congressen organiseren ook zelf regelmatig nascholingen en symposia.

Bekijk evenementen

Literatuur.

We hebben artikelen uit vooraanstaande tijdschriften geselecteerd die betrekking hebben op belangrijke en recente vraagstukken binnen de voortplantingszorg.

Lees artikelen

Nieuwsbrief

Mis niks meer en ontvang belangrijkste nieuws op het gebied van reproductieve geneeskunde en maternale zorg direct in de mailbox!

Direct inschrijven

Nog geen account?

Volg kosteloos onze e-learnings, luister naar de verhalen van collega-experts via onze podcasts en download voorlichtingsinformatie voor patiënten. Allemaal geheel gratis. Maak nu een account aan en ontdek al onze producten en services.
Registreer