Frederik Paulsen Prijs

De Frederik Paulsen Prijs bevordert klinisch onderzoek en (digitale) interventies gericht op het verbeteren van de fertiliteitszorg. Hiermee stimuleren wij innovaties die waardevol zijn voor patiënten en bijdragen aan meer waarde gedreven gezondheidszorg (value-based health care).

Hoe werkt het?

De Frederik Paulsen Prijs heeft een waarde van € 20.000 en wordt eens in de twee jaar toegekend. Artsen en wetenschappers werkzaam op het gebied van vruchtbaarheidsbehandeling of -onderzoek in Duitsland en Nederland kunnen een aanvraag indienen.

Onderzoeksprojecten.

Geschikte onderzoeksprojecten zijn bijvoorbeeld:

  • Initiatieven die vruchtbaarheidsbehandelingen (tot aan de geboorte) ondersteunen en vergemakkelijken.
  • Initiatieven die gebruik maken van digitale methoden om het zorglandschap voor patiënten en vruchtbaarheidscentra te verbeteren.
  • Initiatieven die gericht zijn op het gebruik van gepersonaliseerde geneeskunde om geïndividualiseerde therapieën mogelijk te maken voor patiënten.
  • Onderzoeksprojecten die betrekking hebben op geïndividualiseerde stimulatieprotocollen om elke patiënt optimaal te behandelen.

Aanmelden.

Vanaf 1 januari 2023 kunnen wetenschappelijke en medische instellingen (klinieken/ziekenhuizen), medisch zorgcentra, artsenpraktijken, wetenschappers/ wetenschappelijke teams en patiëntenorganisaties zich aanmelden om mee te dingen naar de Frederik Paulsen Prijs. Neem hiervoor contact op met één van onze Key Accountmanagers.