ViVAg Masterclass maart 2024

28/09/2023

“Wat zou het fijn zijn wanneer je in een dag volledig bijgespijkerd zou kunnen worden”

Herken je jezelf in bovenstaande quote? Dan biedt ViVAg de oplossing met één compacte nascholingsdag over de endocrinologische basiskennis die nodig is binnen de gynaecologie.

De masterclass voortplantingsendocrinologie (ViVag) is bestemd voor voortplantingsgeneeskundigen. De succesvolle opzet is bij deze 7e Masterclass ongewijzigd gebleven. Net als bij een examentraining: samenvattend, actueel en erop gericht het kennisniveau van de voortplantingsgeneeskundige up-to-date te houden. De vertaalslag naar de praktijk vindt aan het eind van de dag plaats in de vorm van casuïstiek.

Dr. Arne van Heusden en Dr. Evert van Santbrink hebben een aantal experts binnen hun vakgebied bereid gevonden hun kennis te delen. Dit keer wordt er specifiek ingegaan op een aantal andrologische onderwerpen.

Het is een fysieke bijeenkomst dus ook goed voor het leggen en onderhouden van onderlinge contacten. Ferring nodigt u van harte uit!

Details

  • Locatie: Inntel Hotel, Smakkelaarshoek 24, 3511 EC Utrecht
  • Datum: 21 maart 2024.
  • Tijd(en): zie programma.
  • Eigen bedrage: € 50,- (conform CGR en inclusief koffie en lunch).
  • Accreditatie: Wordt aangevraagd.
    In 2023 zijn 6 accreditatiepunten door de NVOG toegewezen.
    Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Programma.

Deelnemen.

Deelname aan deze bijeenkomst is alleen mogelijk op uitnodiging van Ferring. Wij hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Indien je nog geen uitnodiging hebt ontvangen, maar wel geïnteresseerd bent, neem dan contact op met één van onze Key Accountmanagers.

Nog meer kennis vergaren?

Bekijk hier onze andere evenementen.

Vind je het leuk wat je ziet? Deel met een vriend.