Over ons

Samen met ongeveer veertig enthousiaste en goed opgeleide mensen zoeken wij elke dag weer de verbinding en samenwerking met alle relaties om de patiëntenzorg te verbeteren. Ons doel is om de beste geneesmiddelen te ontwikkelen en te leveren aan de patiënt met de juiste indicatie. Samenwerking met onderzoekers en artsen is hierbij van essentieel belang. Dit kan natuurlijk alleen wanneer er sprake is van wederzijds vertrouwen in elkaars deskundigheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van geneesmiddelen op basis van lichaamseigen peptidehormonen. Deze werken samen met het hormonale systeem van het lichaam om het evenwicht en goede gezondheid van de patiënt te herstellen. Onze onderzoeksactiviteiten voeren we uit in verschillende landen en altijd in samenwerking met academische en medische instituten maar ook met andere farmaceutische en biotechnologische bedrijven over de hele wereld.

We ontwikkelen en produceren geneesmiddelen voor de volgende indicatiegebieden:

  • Gynaecologie (fertiliteit en obstetrie)
  • Endocrinologie
  • Gastroenterologie
  • Urologie

Wij zijn al enkele jaren actief rondom Value-Based Healthcare. Zo ook binnen de afdeling fertiliteit. Het opzetten van projecten doen wij in nauwe samenwerking met specialisten en patiënten. Lees hier meer over de meest recente initiatieven.

Bekijk de video over Ferring