Lutrelef® services fors uitgebreid

In het nieuws 27/10/2022
Lutrelef

Voor de ondersteuning van de behandeling met onze Lutrelef® pomp hebben wij een drietal nieuwe services geïntroduceerd.

Nieuwe animatie-video Lutrelef® pomp

De toediening van Lutrelef® verloopt via een infusiepompje (Lutrelef® Pod). Hiermee wordt om de 90 minuten een beetje GnRH-diacetaat via een slangetje aan het onderhuids vetweefsel afgegeven. Bij dit pompje hoort een zogenaamde ‘Lutrelef® Manager’ waarmee de juiste dosering wordt ingesteld. In een nieuwe animatie-video wordt uitgelegd hoe het pompje aan te brengen op de huid en te koppelen aan de Manager. Bekijk hieronder direct de video.

Klik hier om de video te downloaden.

Gratis Lutrelef® 0800-nummer

Op verzoek van de behandelend arts geven onze Key Accountmanagers een uitgebreide patiënt-instructie over het Lutrelef® pompsysteem. Tijdens de behandeling kan men 24 uur per dag bij hen terecht voor vragen over de werking van deze pomp, zodat de behandeling zo min mogelijk wordt onderbroken.

Hiervoor hebben wij nu ook een gratis nummer beschikbaar: 0800-LUTRELEF / 0800 – 588 73 533 (24/7)

QR-code op Lutrelef® verpakking

Naast de animatie-video hebben wij voor patiënten over Lutrelef® nog meer informatie beschikbaar. Bijvoorbeeld een video waarin de werking van de werkzame stof Gonadoreline-diacetaat wordt uitgelegd en een aantal  brochures om te downloaden. Dit alles staat online op een overzichtelijke productpagina die via de QR-code op de verpakking direct is te openen. Wel zo gemakkelijk. Scan de QR -code en bekijk het zelf

Lutrelef verpakking

Lees alles over Lutrelef® op onze productpagina.

Vind je het leuk wat je ziet? Deel met een vriend.